[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Undefined variable: Array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Undefined variable: Array
POMOC W PRACY : śmietnik | Forum Żeglarskie

POMOC W PRACY

Czyli posty przeciągnięte pod kilem...

Moderator: Moderatorzy

POMOC W PRACY

Postprzez ania_hagel » 2007-04-12, 18:57

WITAM!
Jestem studentką Międzywydziałowych Studiów Turystyki i Rekreacji w SGGW w Warszawie. Przeprowadzam ankietę, która będzie słuĹźyła mi do napisania pracy licencjackiej o turystyce Ĺźeglarskiej na przykładzie gminy GiĹźycko.
BARDZO PROSIŁABYM O POMOC WAS ZNAWCÓW ĹťEGLARSTWA, gdyĹź z pewnością doskonale znacie tereny naszych pięknych Mazur
UWAGA! ANKIETA TYLKO DLA OSÓB KTÓRE W OSTATNICH LATACH ODWIEDZIŁY GMINĘ GIĹťYCKO!
Wielkie dzieki dla gotowych poświecić mi odrobinę czasu
Pozdrawiam,
Ania
ps. ankieta w załączniku
ania_hagel
szczur lądowy

Re: POMOC W PRACY

Postprzez Patryk » 2007-04-12, 20:10

Witaj Aniu!
Chętnie bym Ci pomógł z tą ankietą lecz niestety nie ma tejże ankiety w załączniku.
Wyś›lij mi może np adres do tejże ankiety na PW lub sama ankiete emailem na
adres Patryk
O ile odwiedzaniem gminy Giżycko można nazwać takie czynności jak:
psioczenie na operatora mostu który zamknął‚ nam most przed nosem,
stanięcie na mieczu na mieliźnie, zacumowanie w porcie, bieg na pocztę,
bieg do Biedronki(czy to był Plus?) powrot na łajbę, wizyta™ w knajpie i
odpłynię™cie następnego dnia rano...
ps. Mogę wiedzieć w jaki sposób trafiłaś› na to forum?
Patryk
Administrator

Powrót do śmietnik