[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Undefined variable: Array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Undefined variable: Array
wyposażenie : Jachty | Forum Żeglarskie

wyposażenie

Opinie o jachtach, nowości w branży

Moderator: Moderatorzy

wyposażenie

Postprzez wojciechowskiman » 2015-12-04, 12:41

Panowie, moj tata planuje remont jachtu. zastanawiam sie nad wymianą mebli, gdzie mozna dostac cos co jest dobrej jakosci?
wojciechowskiman

Re: wyposażenie

Postprzez Patryk » 2015-12-05, 02:31

Każdy jacht jest inny, wątpię czy są uniwersalne meble do jachtów. Ja bym polecał poszukać kreatywnego stolarza lub firmy wykańczającej jachty. wezmą skorupę i wypełnią ją meblami na wymiar.

Czemu kreatywnego? Bo taki zapewni różne patenty, by się nie otwierały szafki, kanty nie atakowały żeglarzy i było w dodatku wygodnie
Patryk
Administrator

Postprzez jędrek » 2015-12-10, 14:45

z polskich firm ktore robia meble dosc popularne wsrod żeglarzy jest firma Cygal. robią meble w stylu art deco i z tego co wiem to byli nawet targach wyposażenia jachtów w Monaco. mam nadzieje że pomogłem :)
jędrek

Postprzez jaro5 » 2016-03-25, 11:05

1. najlepiej zeby poszukał firmy która zajmuję się tworzeniem mebli na wymiar, dopasowanych do potrzeb klienta, nieszablonowych. Słyszałem wiele pozytywnych opinii o firmie Cygal, nie raz widziałem tworzone przez nich meble, efekt jest niesamowity ;)
jaro5

Postprzez mieczysław » 2017-01-26, 20:07

Kiedyś korzystałem z usług firmy Cygal podczas wymiany mebli na jachcie. Żona jest fanką ich stylu, więc oprócz jachtu mamy ich meble też w salonie. Musze przyznać, że obsługa i wykonanie jest na najwyższym poziomie. Każdy kto do nas przychodzi pyta skąd mamy meble
mieczysław

Postprzez Leenek » 2018-02-14, 16:26

A co mają meble do domu z wyposażeniem jachtu?
Leenek
Ło(so)ś

Postprzez Andriejos » 2019-01-04, 13:36

Ja osobiście nie polecam wykorzystywać meble do domu na jachcie, bo nie są one odpowiednio dostosowane do warunków na jachcie.
Andriejos
szczur lądowy

Powrót do Jachty