Żagle.org - Twoja przystań w internecie :: [SPRZEDAM jacht OMEGA-OSTRÓDA laminat i MASZT DREWNIANY 1
Żagle.org - Twoja przystań w internecie Strona Główna Żagle.org - Twoja przystań w internecie

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
...

Poprzedni temat «» Następny temat
[SPRZEDAM jacht OMEGA-OSTRÓDA laminat i MASZT DREWNIANY
Autor Wiadomość
gop_8
Gość
Wysłany: 2009-10-08, 15:36   [SPRZEDAM jacht OMEGA-OSTRÓDA laminat i MASZT DREWNIANY

Witam!

Mam do sprzedania jacht OMEGA typu OSTRÓDA - laminat do remontu.
Na sprzedaż jest:

 kadłub (do remontu - laminowanie),
 maszt (aluminium wraz z salingami i olinowaniem stałym w zasadzie gotowy do postawienia, wraz ze stopą w kształcie litery „C”),
 bom aluminiowy,
 ster (stalowy pomalowany minią) bez rumpla jest za to przedłużka,
 rogatnica,
 miecz (laminatowy bez wąsów),
 żagle (jest ich kilka stan różny - jest jeden komplet w stanie dobry + drugi: grot od zefira, fok do poszycia lik wolny i róg szotowy do tego 2 groty uszkodzone),
 oraz inne drobiazgi.
 Z drewnianej omegi mam maszt (zdjęcia) pomalowany na biało (trochę przybrudzony) z olinowaniem i salingami oraz mogę się dopytać o sprzedaż w klubie mamy ster i miecze (stalowe).

Sprzedaż podyktowana jest głównie brakiem hangaru/garażu do trzymania i dokończenia napraw. W jacht zostało włożone wiele godzin pracy i serca (z wielkim bólem muszę ją sprzedać).
Od zeszłego roku Omega stoi cały czas w hangarze (od września 2008). Podczas zimy 2008/2009 stała w hangarze ocieplanym, gdzie często „pracowała” koza (temperatura była taka, że chodziłem w krótkim rękawku, gdzie za oknem widać było śnieg), co pozwoliło na wysuszenie jachtu. Następnie została przewieziona w kwietniu do garażu z izolowaną podłogą betonową, gdzie dalej schła i stoi do dnia dzisiejszego.
Zależy mi na sprzedaży całości, choć mogę sprzedać „na części”, jednak w pierwszej kolejności jest kadłub wraz z masztem, z powodu konieczności opuszczenia pomieszczenia. Masz drewniany sprzedaję osobno.
Chciałbym, żeby trafiła w dobre ręce, które pozwolą doprowadzić remont do końca i pozwolą żaglówce znów cieszyć oczy na wodzie oraz wygrywać regaty, ponieważ była to najszybsza nasza Omega, teraz po remoncie powinna być jeszcze szybsza.
Do OMEGI zostały dokupione „drobiazgi uzupełniające” np. holty/luki rewizyjne, wózki do szyn szotowych, knagi (także takie duże do hangaru/garażu do pracy na linach) włókno szklane, szpachel, bloczki, ściągacze, liny (talia, fały-nowe) taśmy, laminat oraz inne elementy, które też chętnie odsprzedam.

Omega jest do obejrzenia w Kołobrzegu, w razie chęci transportu postaram się pomóc. W okolicach Kołobrzegu możliwy transport przyczepą mojego znajomego.

ZDJĘCIA OMEGI

Cena 2800zł e/w do negocjacji (wraz z mijającym czasem;).

Czekam na oferty
kora18@wp.pl
692 418 507
gg 1755784..
Pozdrawiam.

gop_8
szczur lądowy

Wysłany: 2010-03-11, 11:25   

Witam!

Jacht sprzedany w sobotę.
Nadal do kupienia jest maszt
http://www.sendspace.pl/f...44df2bf96a7215a
oraz mogę sprzedać inne: rogatnice ster i miecze.

Pozdrawiam

Witam ponownie!

JACHT SPRZEDANY!!

proszę administratora o usunięcie tematu albo danie mi możliwości edycji pierwszego posta w celu usunięcia moich danych.

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach