[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Undefined variable: Array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Undefined variable: Array
Victorinox hercules, skipper? a może inny? : Sprzęt | Forum Żeglarskie

Victorinox hercules, skipper? a może inny?

Jachty, łajby, szmaty, kotwice, linki, sznurki, silniki i inne przedmioty używane do pływania...

Victorinox hercules, skipper? a może inny?

Postprzez Paula » 2015-06-04, 18:17

Hejka
Mam chłopaka, zapalonego żeglarza i chciałabym na urodziny sprawić mu fajny, żeglarski scyzoryk. Wyczytałam, że o scyzorykach victorinox opinie są całkiem niezłe. Mam na oku dwa modele victorinox: hercules oraz skipper. Który jest bardziej przydatny bo ja się na tym nie znam>
Paula

Powrót do Sprzęt