[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Undefined variable: Array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Undefined variable: Array
Sedna 30 : Sprzęt | Forum Żeglarskie

Sedna 30

Jachty, łajby, szmaty, kotwice, linki, sznurki, silniki i inne przedmioty używane do pływania...

Sedna 30

Postprzez dartmoor » 2009-10-23, 19:16

Witam.
Jestem tu nowy, więc chciałbym się przywitać :D
Widziałem ostatnio jacht Sedna 30 na mazurach... Bardzo fajnie wyglądająca łódka :) Może ktoś miał okazję na tym pływać? Jak łódka zachowuje na wodzie? Może ktoś się orientuje, czy będzie na tegorocznym Boatshow?

Strona producenta: www. sednayachts. pl

Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam :)

//Edycja:
1. Przeniesione
2. Ja tutaj jakby widzę skrytą reklamę - może i jestem przewrażliwiony, ale jednak 'rozbiję' adres tak by nie był klikalnym linkiem

Patryk
Ostatnio edytowano 2009-10-26, 14:35 przez dartmoor, łącznie edytowano 1 raz
dartmoor
szczur lądowy

Powrót do Sprzęt