[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Undefined variable: Array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 78: Undefined variable: Array
Konto na "Żagle.org - Twoja przystań w internecie" : Aktualności - Żeglarstwo | Forum Żeglarskie

Konto na "Żagle.org - Twoja przystań w internecie"

Aktualności o tematyce zeglarstwo czyli co słychać w świecie żagli

Moderator: Moderatorzy

Konto na "Żagle.org - Twoja przystań w internecie"

Postprzez Patryk » 2011-01-28, 14:45

Witajcie!
Ostatnio coraz więcej osób zgłasza się z informacją "Konto na "Żagle.org - Twoja przystań w internecie" zablokowane" i twierdzi, że w tym czasie się nie logowało. Nie stwierdziłem żadnego włamania na serwer/forum - skrypt forum jest całkiem bezpieczny, ostatnio poczyniłem kolejne zabezpieczenia m.in przed spamem. Jedyną możliwością dostania się na nieswoje konta jest więc próba siłowego złamania hasła i sądzę, że mamy styczność właśnie z tym zjawiskiem (albo odwetem spamerów za skuteczne ich zwalczanie przeze mnie).

W związku z zaistniałą sytuacją gorąco doradzam zmianę hasła na silniejsze czyli np na hasło w stylu: LoOP52SNaFu! przedstawione hasło zawiera zarówno litery różnej wielkości, cyfry oraz znaki specjalne. Dodatkowo jego odgadnięcie utrudnia długość, np 10 znaków.
Patryk
Administrator

Powrót do Aktualności - Żeglarstwo